Endast idag: Gratis frakt!

Integritetspolicy

Sekretesspolicy Presenttrad.com

Vi är medvetna om att du litar på oss. Vi ser det därför som vårt ansvar att skydda din integritet. På den här sidan kommer vi att meddela vilken information vi samlar in när du använder vår webbplats, varför vi samlar in denna information och hur vi använder den för att förbättra din användarupplevelse. På så sätt förstår du exakt hur vi arbetar. 

Denna sekretesspolicy gäller tjänsterna presenttrad.com. Du bör vara medveten om att Presenttrad.com inte ansvarar för sekretesspraxis på andra webbplatser och källor. Genom att använda denna webbplats anger du att du accepterar sekretesspolicyn. 

Presenttrad.com respekterar integriteten för alla användare av sin webbplats och ser till att den personliga informationen du tillhandahåller behandlas konfidentiellt.

Vår användning av insamlad information

Användning av våra tjänster

När du registrerar dig för en av våra tjänster ber vi dig att lämna personuppgifter. Dessa data används för att utföra tjänsten. Uppgifterna lagras på Nazoni.se's egna säkra servrar eller de från en tredje part. Vi kommer inte att kombinera denna information med annan personlig information som vi har.

Kommunikation

När du skickar e-post eller andra meddelanden till oss kan vi spara dessa meddelanden. Ibland ber vi dig om din personliga information som är relevant för situationen i fråga. Detta gör det möjligt att behandla dina frågor och svara på dina önskemål. Uppgifterna lagras på Nazoni.se's egna säkra servrar eller de från en tredje part. Vi kommer inte att kombinera denna information med annan personlig information som vi har.

Småkakor 

Vi samlar in data för forskning för att få en bättre förståelse för våra kunder, så att vi kan skräddarsy våra tjänster därefter.

Denna webbplats använder "cookies" (textfiler placerade på din dator) för att hjälpa webbplatsen att analysera hur användare använder webbplatsen. Informationen som genereras av kakan om din användning av webbplatsen kan överföras till säkra servrar från Nazoni.se eller till tredje part. Vi använder denna information för att hålla reda på hur du använder webbplatsen, för att sammanställa rapporter om webbplatsaktivitet och för att erbjuda andra tjänster relaterade till webbplatsaktivitet och internetanvändning.

Syften 

Vi samlar inte in eller använder information för andra ändamål än de som beskrivs i denna sekretesspolicy om vi inte har fått ditt samtycke i förväg.

Utomstående

Informationen delas inte med tredje part, med undantag för webbapplikationer som vi använder till förmån för vår webbshop. Detta inkluderar WebwinkelKeur-klassificeringssystemet. Dessa data kommer endast att användas i syftet med den relevanta applikationen och kommer inte att distribueras vidare. Dessutom kan informationen i vissa fall delas internt. Våra anställda är skyldiga att respektera konfidentialiteten för din information.

Ändringar

Denna sekretesspolicy är skräddarsydd för användningen av och möjligheterna på denna webbplats. Eventuella justeringar och / eller ändringar på denna webbplats kan leda till förändringar i denna sekretesspolicy. Det är därför tillrådligt att regelbundet läsa denna integritetspolicy.

Val för personlig information

Vi erbjuder alla besökare möjlighet att visa, ändra eller ta bort all personlig information som för närvarande tillhandahålls oss. 

Justera / avsluta prenumerationstjänsten

Längst ner i varje utskick hittar du möjligheten att ändra dina uppgifter eller att avsluta prenumerationen. 

Justera / avsluta prenumerationen på kommunikationen

Om du vill ändra dina uppgifter eller vill ta dig ur våra filer, vänligen kontakta oss. Se kontaktuppgifter nedan.

Stäng av kakor

De flesta webbläsare är som standard inställda på att acceptera kakor, men du kan återställa din webbläsare för att vägra alla kakor eller för att ange när en kaka skickas. Vissa funktioner och tjänster, på våra och andra webbplatser, kanske inte fungerar korrekt om cookies är inaktiverade i din webbläsare.

Frågor och feedback

Vi kontrollerar regelbundet om vi följer denna sekretesspolicy. Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, vänligen kontakta oss:

Presenttrad.com

info@presenttrad.com

Gratis frakt inom Sverige
Online-butik certifierad
100% Tillfredsställelsesgaranti